IN ONS AANBOD: TE KOOP

Wondelgem

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/21

Zeer goed onderhouden woning met grote stadstuin

Zeer goed onderhouden woning met stadstuin en jacuzzi gelegen in een rustige straat te Wondelgem. De woning is voorzien van zonnepanelen met certificaten tot 2029, een nieuwe verwarmingsinstallatie met warmtepomp en airco. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime living met haard die uitgeeft op een grote veranda die zicht geeft op een aangelegde tuin, ingerichte keuken, wasruimte, gastentoilet, berging en garage. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers voorzien van ingemaakte kasten en airco, een recente badkamer met bad, douche, lavabo en toilet. De zolder die bereikbaar is via een vaste trap is volledig ingericht en voorzien van 2 veluxen. Ideale ruimte voor een TV-kamer of speelkamer.

€449 000

Algemene kenmerken

Indeling

Informatieplicht

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/16

Drongen

Zeer goed onderhouden halfopen bebouwing te Drongen

Zeer goed onderhouden halfopen bebouwing met tuin en garage in een rustige straat in de nabijheid van het centrum van Drongen. Indeling: op het gelijkvloers: inkomhal, leefruimte, deels ingerichte keuken, apart toilet en badkamer met bad , douche en lavabo. Op het verdiep bevinden zich 2 grote slaapkamers en 2 kinderkamers die eventueel ingericht kunnen worden als een dressing. De zolder die volledig geïsoleerd is, is bereikbaar via een luik. 

Verkocht

Algemene kenmerken

Indeling

Informatieplicht

Vinderhoute

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/25

Rustig gelegen villa te Vinderhoute

Deze rustig gelegen villa werd gebouwd in het jaar 1980 op een mooi stuk grond van 733m², dit in de hoek van één van de enige verkavelingen in Vinderhoute, Rozenhoed genaamd. De ligging die alleen maar als zeer aangenaam kan benoemd worden. In de rust en toch op fietsafstand van Gent centrum. De woning zelf is als volgt ingedeeld : inkomhal met afzonderlijk toilet. Doorgaand komen we in de zeer aangename open keuken met AGA vuur. De gezellige keuken gaat over in de ruime eetruimte en vervolgens in de knusse zitruimte. Op het gelijkvloers is er ook een ruime garage met open berging voor wasmachine en droogkast. Bovengekomen zijn er 3 praktische kamers en de badkamer met douche, toilet en lavabo. De verwarming is centraal.Tevens is er een kachel die geplaatst werd voor de indirecte warmte en gezelligheid. Het EPC heeft een C-waarde maar kan zeer snel mits enkele aanpassingen naar B, zelf A waarde komen.

Verkocht

Algemene kenmerken

Indeling

Informatieplicht

IN ONS AANBOD: VERKOCHT